d
An igniting portfolio theme designed
to help you leave quite a mark.
Back to Top
Image Alt

O nama

U Invictum d.o.o., predani smo razvoju inovativnih web i AI rješenja koja transformiraju i optimiziraju poslovne procese naših klijenata.

Invictum d.o.o. je tehnološka tvrtka specijalizirana za razvoj naprednih web aplikacija i prilagođenih AI rješenja, koja pomažu tvrtkama u optimizaciji njihovih poslovnih procesa i digitalnoj transformaciji. Naša misija je omogućiti klijentima da maksimalno iskoriste potencijal moderne tehnologije kroz inovativne, pouzdane i skalabilne aplikacije koje potiču rast i konkurentnost na tržištu.

Od osnivanja, naš fokus je bio na stvaranju robustnih digitalnih rješenja koja se temelje na najnovijim tehnologijama uključujući PHP, Laravel, Vue.js, te generativni AI, što našim klijentima pruža visoku funkcionalnost i odličnu korisničku iskustvo. Naš tim sastoji se od iskusnih programera, dizajnera i stručnjaka za AI, koji su posvećeni pružanju vrhunske usluge i podrške.

Uz stalna ulaganja u istraživanje i razvoj, Invictum d.o.o. teži da ostane na čelu tehnološkog napretka, uvodeći inovacije koje definiraju budućnost industrije. Bez obzira radi li se o razvoju prilagođenih web aplikacija ili implementaciji kompleksnih AI sustava, naš cilj je da svaki projekt dovedemo do savršenstva, osiguravajući da naši klijenti ostvare svoje poslovne ciljeve s maksimalnom efikasnošću.

23
Clients
34
Partners
53
Projects
12
Years

Ukoliko trebate pozdanog partnera za izradu vašeg poslovnog rješenja javite nam se.