d
An igniting portfolio theme designed
to help you leave quite a mark.
Back to Top

Prowein Graševina Croatica

Prowein Graševina Croatica

Web stranica kreirana za udrugu Graševina Croatica. Web stranica je napravljena za event Prowein. Na web stranici nalaze se osnovne informacije o eventu, detalji vinara koji će sujedlovati kao i detelji vina koja će biti predstavljena.

ProWein event je jedan od najvećih sajmova vina i alkoholnih pića u Europi. Ovaj događaj okuplja proizvođače, distributere, sommeliere i druge stručnjake iz cijelog svijeta. ProWein event se održava svake godine u gradu Düsseldorfu u Njemačkoj, a posljednjih godina privukao je više od 6.800 izlagača iz 64 zemlje i preko 60.000 posjetitelja. Ovaj sajam je idealno mjesto za upoznavanje novih trendova u industriji vina i alkoholnih pića, kao i za razmjenu iskustava i znanja među stručnjacima. Događaj ProWein pruža mogućnost kušanja različitih sorti vina i alkoholnih pića, te sudjelovanja u različitim radionicama i predavanjima. Važan događaj za poslovne ljude koji se bave prodajom vina i alkoholnih pića također se održava.

Ovaj sajam nudi priliku za uspostavljanje novih poslovnih kontakata i sklapanje poslovnih dogovora. Važno je sudjelovati na događajima poput ProWein-a kako bi se promovirali novi proizvodi i brendovi te povećala vidljivost na tržištu. Jedan od najznačajnijih događaja u europskoj industriji vina i alkoholnih pića je ProWein. Ovaj sajam nudi priliku za upoznavanje novih trendova, degustaciju različitih vrsta vina i alkoholnih pića, te za uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Svi stručnjaci u ovoj industriji ne mogu zaobići važnost događaja koji se održava pod nazivom ProWein.

Url: https://www.prowein-croatia.com

Category:
Date: