Tko smo mi?

Invictum je firma locirana u Požegi (Hrvatska). Osnovana je 2013. godine i od tada pružamo uslugu izrade internet stranica i raznih oblika web aplikacija.

Osnivač firme (Ivan Štimac) je zagriženi ljubitelj programiranja, ponajviše web tehnologija. Još kao đak Srednje Tehničke škole u Požegi (2001. – 2005.) prisustvovao raznim županijskim i državnim natjecanjima iz područja programiranja. Dugogodišnjim iskustvom u radu sa mnogim web tehnologijama sigurni smo da smo kvalitetni za svaki izazov. Imamo i nekoliko partnerskih firmi s kojima surađujemo kako bih uvijek isporučili najbolji proizvod.

Poslu pristupamo odgovorno, ali i sa dozom euforije. Za nas ne postoje dva ista projekta, svaki posao je novi izazov. Glavna platforma za izradu web stranica je WordPress CMS preko kojega omogućavamo klijentima da sami unose sadržaj na svoje nove web stranice. No, naša specijalnost su i skroz prilagođena web rješenja temeljena na ZendFramewok-u.

Svaki posao ćemo odraditi odgovorno i kvalitetno. Zato ukoliko trebate web stranicu, web trgovinu ili bilo koji oblik web aplikacije, javite nam se i zatražite neobaveznu ponudu.